Saturday, April 25, 2009

Οι ΙΣΟΒΙΟΙ(;) ΑΜΙΣΘΙ ΠΛΑΣΙΕ βιβλίων

Απο σχόλιο στο μπλογκ του pilotos91:


Ένα σχόλιο για τον alex..

Αγαπητέ φίλε, η συγκέντρωση στην οποία πήγες είναι ΜΙΑ από τις πολλές που τελεί η Σκοπιά, για στρατολόγηση νέων ΙΣΟΒΙΩΝ, ΑΜΙΣΘΙ και ανασφάλιστων, ΠΛΑΣΙΕ. Αυτό είναι ένα πρώτο στάδιο πλύσης εγκεφάλου της Σκοπιάς για να στρατολογεί νέα μέλη, που όλη τους τη ζωή θα την υπηρετούν και θα τρέχουν να μοιράζουν τα έντυπά της και τα βιβλία της.

Στη πραγματικότητα όλες οι ομιλίες και όλα τα έντυπα γράφονται στην Αμερική και στέλνονται στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει μελέτη της Αγίας Γραφής σε συνέχειες και από αρχαίο ελληνικό κείμενο, ώστε να ξέρεις αν είναι σωστά όσα λένε. Διαβάζουν μόνο έντυπα της Σκοπιάς, με αποσπασματικά και αποκομμένα μεταξύ τους χωρία της Γραφής και σε αρκετά σημεία παραχαραγμένα. Έτσι, εύκολα κάποιος που δεν γνωρίζει την Ορθόδοξη πίστη του μπορεί να παρασυρθεί και να γίνει σκλάβος της Σκοπιάς. Θα πρέπει να τρέχει σε όλη του τη ζωή κάθε μέρα σχεδόν σε συνάξεις της Σκοπιάς ή να κάνει μελέτες και αγορές των βιβλίων της, να τρέχει από σπίτι σε σπίτι φορτικά για να κάνει νέα μέλη και να μοιράζει έντυπα και να ΔΕΙΧΝΕΙ πάντα καθαρός και ευγενικός. Αν ένα μέλος της Σκοπιάς πέσει σε δημόσιο αμάρτημα, αποκόβεται και διαπομπεύεται για να μην χαλάσει η βιτρίνα της Σκοπιάς.

Πρόκειται για ένα θρησκευτικό δημιούργημα ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ, όπου έχουμε πλήρη έλεγχο του νου από ένα κέντρο που αυτοαποκαλείται "κυβέρνηση" του Ιεχωβά ! Δηλαδή, ο Θεός άφησε τη γη τόσους αιώνες χωρίς κυβέρνηση ; Δηλαδή, ο Θεός αν δεν τον λες "Ιεχωβά" , παραξηγείται ;

Η ουσία είναι, λοιπόν, αυτή. Μπήκες σε ένα κύκλο, όπου εύκολα μπορείς να παρασυρθείς, αν δεν ξέρεις καλά την Αγία Γραφή και δεν ξέρεις τα κόλπα που χρησιμοποιεί η Σκοπιά για να εγκλωβίσει νέα μέλη. Τώρα που πήγες θα αυξηθούν οι πιέσεις για να πηγαίνεις σε συναθροίσεις ή να κάνεις "γραφικές μελέτες" μαζί τους ή να σου δίνουν "δωρεάν" περιοδικά και έντυπα ( μετά -αν γίνει μέλος της, Θεός φυλάξοι, τότε θα αρχίσεις να ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ για να "σωθείς" αν υπακούεις στις οδηγίες του κυβερνώντος σώματος !!!) . Τώρα, ίσως, είναι νωρίς να ξεκόψεις, πριν μπεις σε ένα λαβύρινθο, από τον οποίο δύσκολα ξεφεύγουν κάποιοι, έχοντας υποστεί τεράστια ψυχική, οικογενειακή, προσωπική πίεση.

Ο Θεός , αγαπητέ μου, έδωσε ΑΠΑΞ την ΠΙΣΤΗ στους Αγίους, στην Εκκλησία ( Ιούδα, 3). Δεν την δίνει με ΔΟΣΕΙΣ, ούτε έχει δύο κατηγορίες ανθρώπων, τους κυβερνήτες και τον λαουτζίκο, που ποροωθώντας τα έντυπα της εκδοτικής εταιρείας Σκοπιά, δήθεν θα σωθεί !

Οι αλήθειες σε δόσεις είναι ένα βολικό σενάριο, μύθευμα της Σκοπιάς, για να αναγκάζει τα μέλη της να προωθούν τα έντυπα και τα βιβλία της. Αν ήταν αλλιώς, τότε ΑΠΛΑ θα είχες μια Αγία Γραφή και απο κει θα δίδασκες τους ανθρώπους. Τι λέει η Σκοπιά ; Δεν αρκεί η Αγία Γραφή ( και μάλιστα η αλλοιωμένη και παραχαραγμένη Μετάφραση του Νέου Κόσμου ), αλλά πρέπει να τρώτε την "τροφή" της Σκοπιάς !!! Ποιος σοβαρός και λογικός άνθρωπος θα πιστέψει ένα τέτοιο παραμύθι; Ποιος σοβαρός και λογικός άνθρωπος θα πιστέψει ότι ο Θεός είναι "μπακάλης" που μοιράζει την αλήθεια σε "δόσεις" και κρατάει και στατιστικά ( λες και ο Θεός δεν γνωρίζει την πνευματική πρόοδο του καθενός μας ) για το πόσα βιβλία έδωσε, πόσα περιοδικά, πόσες ώρες ξόδεψαν κλπ. Αυτός είναι ο "θεός" της Σκοπιάς, όχι ο αληθινός Θεός που λατρεύουμε όλοι μας.

Θα σου δώσω να διαβάσεις δύο άρθρα κατατοπιστικά. Πρόσεξε γιατί και εμένα με τέτοιο ευγενικό ύφος προσπάθησαν να με παρασύρουν, αλλά, δόξα τω Θεώ, μελέτησα όλα τα αντιαιρετικά βιβλία της Εκκλησίας, και είδα πως αλλοιώνουν τις αλήθειες του Θεού. Ο Θεός μαζί σου.

( http://ierapostoli.wordpress.com/2009/04/04/epidromi_akrides/ )

( http://ierapostoli.wordpress.com/2009/03/15/slaves_skopia/ )

Αν παρακαλούθησες τη τελετή της ανάμνησης, να σου πω ότι είναι μια παρωδία μυστικού δείπνου, με τρομερή αλλοίωση του νοήματος του Σώματος και Αίματος του Χριστού.

Κατα Ιωαννην Ευαγγελιον
(ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 6)
51. εγώ ειμί ο άρτος ο ζων ο εκ του ουρανού καταβάς" εάν τις φάγη εκ τούτου του άρτου, ΖΗΣΕΤΑΙ εις τον αιώνα. και ο άρτος δε ον εγώ δώσω, η σαρξ μου εστίν, ην εγώ δώσω υπέρ της του ΚΟΣΜΟΥ ζωής.
52. Εμάχοντο ουν προς αλλήλους οι Ιουδαίοι λέγοντες" πως δύναται ούτος ημίν δούναι την σάρκα φαγείν;
53. είπεν ουν ΑΥΤΟΙΣ ο Ιησούς" αμήν αμήν λέγω υμίν, εάν μη φάγητε την σάρκα του υιού του ανθρώπου και πίητε αυτού το αίμα, ουκ έχετε ΖΩΗΝ εν εαυτοίς.
54. ο τρώγων μου την σάρκα και πίνων μου το αίμα έχει ΖΩΗΝ ΑΙΩΝΙΟΝ, και εγώ ΑΝΑΣΤΗΣΩ αυτόν εν τη εσχάτη ημέρα.

Πρόσεξε τα παραπάνω χωρία. Μιλάει ο Ιησούς στους Ιουδαίους ( και όχι σε κάποιους λίγους αγίους, όπως λέει η Σκοπιά ) και τους τονίζει ότι εάν δεν τρώνε το Σώμα Του και το Αίμα Του δεν θα λάβουν ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ! Η Αιώνια Ζωή και η Ανάσταση του ΟΛΟΥ του κόσμου, δεν εξαρτάται από μοίρασμα εντύπων μιας αθεολόγητης αμερικάνικης εκδοτικής εταιρίας θρησκευτικών εντύπων, αλλά από ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, σύμφωνα με τα ξεκάθαρα λόγια του Ιησού Χριστού. Αλλά η Εταιρία Σκοπιά, αλλοιώνοντας την Αγία Γραφή και τα λόγια του Ιησού ( επαναλαμβάνω ότι είναι λόγια προς τους Ιουδαίους και μιλάει για την του ΚΟΣΜΟΥ ζωή ), αποκλείει τα περισσότερα μέλη της, ακόμα και από αυτήν την παρωδία ανάμνησης ! Αποφάσισε, λοιπόν, αν θα ακολουθήσεις την Αγία Γραφή ( οι μάρτυρες του Ιεχωβά δεν είναι αγράμματοι, απλά δεν ξέρουν ούτε αρχαία ελληνικά, ούτε καταλαβαίνουν τη πολυσημία των λέξεων της Γραφής, οπότε εύκολα χάφτουν τα παραμύθια που τους στέλνει το κυβερνών σώμα σε δόσεις από την Αμερικής !!! ) και τα λόγια του Ιησού Χριστού, από τις εντολές μιας θρησκευτικής εταιρίας του 19ου αιώνα !

Ο Ιησούς Χριστός έφτιαξε ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ γιατί την οποία διαβεβαίωσε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα την κατανικήσουν οι πύλες του Άδη ( Ματθ, 16:18 ). Η Εκκλησία του Χριστού, λοιπόν, πρέπει να υπάρχει ΔΙΑΡΚΩΣ από το 33 μ.Χ και δεν μπορείν να είναι δημιούργημα του 19ου ή του 20ου αιώνα.

Το άλλο παραμύθι που πουλάει η Σκοπιά στα μέλη της είναι ότι όλες οι θρησκείες κάνουν ΛΑΘΗ, για να δικαιολογήσει τις αντιφάσεις της και τις συνεχείς αλλαγές στη διδασκαλία της.
Πρόσεξε και εδώ είναι κόλπο.
Η Ορθόδοξη Εκκλησία ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ, δεν άλλαξε τις δογματικές της αλήθειες. Λάθη εκκλησιαστικών προσώπων και ατόμων, πτώσεις και αμαρτίες υπάρχουν παντού. Αλλαγές στο τυπικό των Ακολουθιών ή σε άλλα διοικητικά σχήματα ή λειτουργικά γίνονται. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, όμως, λάθη σε ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ, γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ δόθηκε ΑΠΑΞ ( μια φορά και για πάντα ) στην Εκκλησία ( Ιούδα, 3)

Ας πούμε, πόσο σοβαρή είναι μια ομάδα, που μέχρι το 1950 δεχόνταν τη μετάγγιση αίματος για τα μέλη της, και μετά την απαγόρευσε ; Και πόσο σοβαρή είναι μια ομάδα, που θα σε αναγκάσει να κάνεις δήλωση για τα παιδιά σου, ότι δεν θα κάνουν μετάγγιση αίματος σε περίπτωση, που δεν είναι επίσημα μέλη της ; Ξέρεις ότι η ίδια ομάδα δέχεται τη μεταμόσχευση οργάνων ; Λες να μην υπάρχει μέσα ούτε σταγόνα αίμα ; Κι αν είναι μετάγγιση αίματος είναι το ίδιο με τη πόση αίματος θυσιασμένου ζώου που απαγορεύει η Σκοπιά, τότε και η μεταμόσχευση οργάνων δεν είναι "κανιβαλισμός", αναλογικά με τη "λογική" της Σκοπιάς ; Γιατί το ένα επιτρέπεται και το άλλο απαγορεύεται ; Και είναι δυνατόν ο Θεός της Αγάπης που έδωσε το Αίμα Του για την ανθρωπότητα, να θέλει να μην γλιτώσει η ζωή ενός παιδιού ; Δηλαδή, όλα τα παιδιά με μεσογειακή αναιμία και λευχαιμία και άλλες ασθένειες του σώματος έχουν καταδικαστεί από τον "θεό" της Σκοπιάς ;

Τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων για τη δική σου ζωή και την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ. Θα αφήσεις στη σωτηρία σου στα χέρια μιας αλλοπρόσαλλης θρησκευτικής εταιρίας του 19ου αιώνα ;

No comments:

Post a Comment