Saturday, April 25, 2009

Άφθονο γέλιο από τη Σκοπιά

ΠΗΓΗ: http://antiairetikos.blogspot.com

Ο κόσμος είναι σεξουαλικά ανώμαλος!
«Και όσο περισσότερες είναι οι δεκάδες χιλιάδων που έρχονται μέσα σ’ αυτή την Κοινωνία από τον σεξουαλικώς ανώμαλο αυτό κόσμο κάθε χρόνο…»
«Σκοπιά» 1965, σελ. 177.

Να μην μιλάνε πολύ οι ΜτΙ γιατί σπαταλούν ενέργεια!
«Μπορείτε, επίσης, να σπαταλήσετε ένα μεγάλο μέρος της νευρικής ενέργειας, όταν ομιλείτε πάρα πολύ, μολονότι οι μυς της γλώσσης πιθανόν να μην κουρασθούν ποτέ!»
«Σκοπιά» 1965, σελ. 748.

Οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν γιατί δεν χωρούσαν στην κιβωτό του Νώε!
«Όλοι οι τύποι των δεινοσαύρων δεν είχαν τόσο γιγάντιο μέγεθος. Συνεπώς, και αν είχαν ζήσει ως τον κατακλυσμό, δεν θα χρειαζόταν να ληφθούν ζεύγη των ποικιλιών μαμούθ μέσα στη κιβωτό»
«Σκοπιά» 1973, σελ.638.

Ο Παράδεισος καταστράφηκε στον κατακλυσμό του Νώε!
«Στον κατακλυσμό των ημερών του Νώε ο Κήπος της Εδέμ ή Παράδεισος Τρυφής, από τον οποίον είχαν εξωσθή ο Αδάμ και η Εύα, κατεστράφη».
«Σκοπιά» 1975, σελ. 92.

Ο Χριστός θα καταστρέψει τον Κομμουνισμό!
«Το Κομμουνιστικό συγκρότημα των εθνών, δηλαδή ο «βασιλεύς του βορρά» θα καταστραφεί από τον βασιλέα που έχει εκλέξει ο Θεός, δηλαδή από τον Άρχοντα Μιχαήλ, τον Κύριο Ιησού Χριστό
«Σκοπιά» 1976, σελ.283.

Η Παναγία της Τήνου ΑΝΩΤΕΡΗ από την Παναγία της Σουμελά; !!!!!
«Στην Τήνο, μια συγκεκριμένη εικόνα που αναπαριστάνει τη Μαρία έχει τους δικούς της αφοσιωμένους Ορθόδοξους οπαδούς, σε αντιδιαστολή με τους αντίστοιχους ζηλωτές πιστούς μιας εικόνας της Μαρίας της Σουμελά, στη βόρεια Ελλάδα. Η κάθε ομάδα πιστεύει ότι η δική της εικόνα είναι ανώτερη, ότι κάνει πιο εντυπωσιακά θαύματα από την άλλη.»
«Σκοπιά» 1 Ιουλίου 2002, σελ.8.


Ο Χριστός είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος του Πατέρα του!!!!!
«Προτού έρθει στη γη ο Ιησούς ονομαζόταν ο Λόγος του Θεού. Αυτός ο τίτλος δείχνει ότι υπηρετούσε στον ουρανό ως εκείνος που μιλούσε εκ μέρους του Θεού.
Βιβλίο της Σκοπιάς, «Μπορείτε να ζείτε» σελ. 58.


Ο Χριστός εργοστασιάρχης «μπίζνεσμαν»!!!!
«Ο τρόπος με τον οποίο σώζει ο Ιησούς τους απογόνους του Αδάμ μπορεί να παρομοιαστεί με την περίπτωση κατά την οποία ένας πλούσιος ευεργέτης πληρώνει τα χρέη μιας επιχείρησης (που είχαν δημιουργηθεί από κάποιον ανέντιμο διευθυντή) και ανοίγει ξανά το εργοστάσιο, φέρνοντας έτσι οφέλη στους πολλούς εργαζόμενους της.»
«Σκοπιά» 1 Σεπτεμβρίου 2002, σελ.22.


Για γέλια ή για κλάματα, με την συμπεριφορά των «ρομπότ» της Σκοπιάς!
«Πέντε χιλιάδες διακόσιοι άνθρωποι πήγαν στο στάδιο με δικά τους έξοδα, εξοπλισμένοι με κουβά, πανί, ξεσκονόπανο, φαράσι, σκούπα, βούρτσα, γάντια και απορρυπαντικό για να πλύνουν και να καθαρίσουν τον χώρο»
«Σκοπιά» 1 Μαρτίου 1998, σελ.32.

Σχόλιο του «Αντιαιρετικού»: Και τι δεν θα έδινα, να έβλεπα αυτό τον απίθανο «στρατό» της Σκοπιάς με τους κουβάδες, φαράσια κ.λ.π. !




No comments:

Post a Comment